+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Holistic Spa Hotel La Passionaria Recenzje

Ocena hotelu

94%
Znakomicie

by 66 reviews

  • Personel

    93%
  • Czystość

    97%
  • Wyposażenie

    92%
  • Komfort

    93%
  • Cena

    92%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 29.10.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Přístup personálu Služby Wellness

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
98 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Martin

grupa przyjaciół, 27.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
90 %
  • Přístup a starostlivost personálu, zejména recepčních Velké pokoje

  • V koupelně chyběly mýdla a šampony

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Vlastimil

para, 17.4.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Byli jsme se vším spokojeni. Děkujeme !

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana

para, 5.2.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zuzana Houžvičková

podróżujący w pojedynkę, 2.12.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Nikola Domerecka

dorośli, 21.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Dagmar Vaďurová

podróżujący w pojedynkę, 20.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Pokoje čisté, prostorné, snídaně bohaté, večeře v restauraci Doma 100 m od hotelu velice chutné 3 chodové, masérka Míša pečlivá, ochotná. V apartmánu je kuchyňka což je skvělé.

  • Není co vytknout

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Holistic Spa Hotel La Passionaria replied to this review.
Milá paní Vaďurová,

děkujeme za krásné hodnocení, které nás velice těší a motivuje do další práce. Přejeme Vám poklidný čas adventní a doufáme v opětovné setkání.

Se srdečným pozdravem za celý tým

Veronika Všetečková
ředitelka hotelu

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.9.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Ubytování, velice příjemný personál.

  • Není co napsat.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alena

rodzina z małym dzieckiem, 10.8.2016

Plzeň Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Velmi příjemný hotel i personál, pěkné klidné prostředí, do centra nedaleko. Vstřícný vůči malým dětem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.5.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Soukupová

podróżujący w pojedynkę, 29.3.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.11.2015

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • vstřícný personál klidná lokalita parkování

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonim

para, 20.9.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Naďa Borůvková

podróżujący w pojedynkę, 14.9.2015

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
78 %
  • velice chutné, bohaté na výběr, zdravé a opravdu velký výběr potravin všeho druhu. Ještě také každý den jiné složení výběru potravin. Opravdu veliká spokojenost v sortimentu i velice ochotného a milého personálu. Proč nejsou i takové večeře na tomto hotelu a musí se docházet jinam?

  • večeře mimo hotel

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Holistic Spa Hotel La Passionaria replied to this review.
Milá paní Borůvková,

děkujeme za Vaše hodnocení a především ještě jednou za Vaši návštěvu. Koncepce snídaní je zcela nová a vše co jste měla možnost zažít je ve fázi vývoje a neustálého zlepšování, do kterého jsme s nadšením všichni zapojeni. Večeře se nikdy na hotelu nepodávaly kvůli nedostatečné vybavenosti kuchyně. To se však už nyní mění a chystáme je od jara příštího roku. Bude se jednat o rozmanité pokrmy na bázi přírodní zdravé a hlavně také chutné stravy. Doufáme, že nás opět navštívíte a budeme Vás moct uspokojit i v případě večeří a nejen to.

Se srdečným pozdravem a přáním všeho dobrého.

Bc. Veronika Všetečková
za celý tým holistického hotelu La Passionaria

Alena Šiková

grupa przyjaciół, 13.4.2015

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Velmi příjemný, vstřícný, a zároveň profesionální personál. Individuální přístup ke klientům. Perfektní služby. Krásné prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivona Kardoss

podróżujący w pojedynkę, 7.4.2015

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • -vsetko sa mi pacilo -hlavne ubytovanie formou kvazi bytu,kazdy z dvojice ma viac sukromia -pacili sa mi aj procedury s koloidalnym striebro a ilom a masaze -vrele doporucujem kazdemu

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Holistic Spa Hotel La Passionaria replied to this review.
Děkujeme za čas, který jste věnovali našemu hodnocení a především za Vaši návštěvu. Jsme rádi, že smysl Vaší cesty se naplnil a doufáme, že Vám načerpaná energie vydrží co nejdéle.

S přáním krásných jarních dnů a pozdravem z Mariánských Lázní

Veronika Všetečková
Ředitelka hotelu za celý tým Spa Hotelu La Passionaria

Renata Rédlová

inna grupa, 6.4.2015

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Renata Babincová

podróżujący w pojedynkę, 30.3.2015

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.